Tidligere

Gladys Ekone Wang. Photo.
Tid og sted: 11. sep. 2020 12:0016:00, Zoom

Gladys Ekone Wang will defend her doctoral dissertation: “Childlessness in Marriage among the Bakossi Community in Cameroon: An African Feminist Contextual Pastoral Theology of Procreation”, for the degree of Philosophiae Doctor (PhD) at the Faculty of Theology.

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Hake, Øyenbryn, Kinn.
Tid og sted: 28. aug. 2020 12:0016:00, Auditorium U40, Domus Theologica

Ingrid Staurheim vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. under Det teologiske fakultet: "Kirkebygg og identitet. En religionssosiologisk undersøkelse av folks forhold til kirkebygget belyst gjennom reaksjoner på (to) kirkebranner"

Sven Thore Kloster. Photo.
Tid og sted: 13. feb. 2020 12:0016:00, Auditorium U40, Domus Theologica, Blindernveien 9

Sven Thore Kloster will defend his doctoral dissertation: "Towards an Agonistic Theology. A Political Reading of the Concepts of Tradition in the Christian Theologies of Gerhard Ebeling and Kathryn Tanner," for the degree of Philosophiae Doctor (PhD) at the Faculty of Theology.