Om Det teologiske fakultet

Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo driver forskning og undervisning innenfor teologi, kristendom, interreligiøse studier og diakonivitenskap.

Kontakt TF

Helse, miljø og sikkerhet

Gjennom fokus på HMS arbeider TF for et godt arbeidsmiljø for fakultetets ansatte.

Finn frem

Bygningar, adresser, område og kart

Arrangementer

17 des.
11:15, Faculty Library, Domus Theologica
17 des.
11:15, Det teologiske fakultetsbibliotek, Domus Theologica

Aktuelle saker

  • fattig-student_fotokred-veslemoy-vraskar-justert-1200 Karen Elene Thorsen, kjent som "Fattig Student" besøker TF 4. sep. 2019

    Karen Elene Thorsen inspirerer daglig over 100.000 mennesker gjennom sin instagramkonto og bok til å spise smartere og sunnere - på budsjett. Hun kommer til TF i forbindelse med fagdagen Grønn Religion !

  • tone-vold-sarnes-300 Tone Vold-Sarnes er fakultetets nye direktør 29. aug. 2019

    Den nye fakultetsdirektøren har en bred erfaring fra flere enheter ved Universitetet i Oslo med seg når hun kommer til fakultetet. På TF ønsker hun å bidra til at fakultetets overordnede mål nås gjennom godt samarbeid mellom de vitenskapelig ansatte og administrasjonen.

Mer

Det teologiske fakultetets historie

Det teologiske fakultet ble opprettet i 1811, som det første fakultet ved Universitas Regia Fredericiana, Universitetet i Oslo (UiO).

Det teologiske fakultet 200 år

I 2011 feiret Universitetet i Oslo 200-årsjubileum. Som et av de tre første fakultetene markerte også Det teologiske fakultet 200 års virksomhet.