Aktuelle saker

• benjamin-isachsen-fotokred-vilde-bonsak TF-student til Oxford med prestisjestipend 30. juni 2020 13:34

Fra høsten skal Benjamin Isachsen jobbe med sin doktorgrad ved University of Oxford, et av verdens aller høyest rangerte universiteter. Oppholdet finansieres av et stipend fra Aker Scholarship, som hvert år finansierer opphold ved noen av verdens beste universiteter for mellom 20 og 30 norske studenter.

• mariermi-250 Marie Midtlid er fakultetets nye kommunikasjonskonsulent 26. juni 2020 12:25

I juni startet Marie i fakultetets kommunikasjonsgruppe. På TF ønsker hun å bidra til synliggjøring av fakultetets studieprogrammer og forskningsaktivitet

• linda-joelsson-300 Shedding new light on Paul’s use of “sarx” 25. juni 2020 16:48

The first Christians were in a major transition towards a new identity. In a new EU funded project, Linda Joelsson will investigate how Paul uses the term “sarx” when their new, collective identity is established.

• runaja-fb Sommerhilsen fra Studentutvalgslederen 22. juni 2020 09:38

Et spennende semester er over og samfunnet har sakte men sikkert begynt å åpne seg.

• benjamin-300 Studentenes tale, våren 2020 19. juni 2020 09:36

Kjære kandidater og medstudenter, gratulerer så mye dagen! Først vil jeg takke for invitasjonen til å si noen ord på vegne av studentene. Det er en stor glede og ære for meg å stå foran dere i dag; studenter, lærere og ansatte, familie, venner. Dere har alle vært med på å forme og utfordre oss som i dag mottar vitnemålet som bekrefter at vi er uteksaminert fra Universitetet i Oslo. Midt i en verdensomspennende pandemi har vi klart å fullføre en grad ved Norges beste universitet. Det er både et stort privilegium og noe å være stolt av! La oss juble og glede oss i dag, så kan vi heller tenke på arbeidsmarkedet og resten av voksenlivet i morgen.

17 aug.
10:15, Domus Theologica