Aktuelle saker

• emil-junge-nielsen-busch-300 Formidling på høygir 18. sep. 2020 17:38

Organdonasjon står på agendaen når Emil Junge Busch entrer stand-up scenen Latter 22. september. Han er en av 10 forskere som skal delta i Forsker Grand Prix.

• apocrypa-cook-slaiugher-hanserud-700 APOCRYPHA-project starting up 28. aug. 2020 13:15

With the arrival of the first three project members, August marks the starting point for the new EU-funded research project APOCRYPHA. Postdoctoral fellow Samuel Peter Cook, associate professor Laura Slaughter and executive officer Sigurd Hanserud have now joined professor and principal investigator Hugo Lundhaug.

• chrisvas-250 Christin-Helen Vasvik er ny administrativ koordinator for forskerskolen ATTR 28. aug. 2020 12:02

I august begynte Christin-Helen Vasvik som administrativ koordinator på TF. Her skal hun arrangere seminarer for ATTR og ta hånd om den praktiske driften av forskerskolen.

• raha-300 Raha Sabet Sarvestany has started her research period at TF 28. aug. 2020 12:00

Raha Sabet Sarvestany started her research period at the Faculty of Theology in August. Through the Scholars at Risk-program, she will now spend a year researching how the Islamic revolution in Iran has affected the lives of intellectuals in the country.

• benjamin-isachsen-fotokred-vilde-bonsak TF-student til Oxford med prestisjestipend 30. juni 2020 13:34

Fra høsten skal Benjamin Isachsen jobbe med sin doktorgrad ved University of Oxford, et av verdens aller høyest rangerte universiteter. Oppholdet finansieres av et stipend fra Aker Scholarship, som hvert år finansierer opphold ved noen av verdens beste universiteter for mellom 20 og 30 norske studenter.