Aktuelle saker

• sarrazin-517 The APOCRYPHA-project is growing 24. juni 2021 09:25

Roxanne Bélanger Sarrazin starts as a postdoctoral fellow at the Faculty of Theology in August. ‘I am looking forward to start working at the faculty and to be part of the APOCRYPHA-project,’ she says.

• koehrsen-517 New associate professor in the field of religion and society 23. juni 2021 11:18

Jens Köhrsen is joining the Faculty of Theology as an associate professor from July 1. ‘With its Religion and Society degrees, the faculty offers programmes that raise highly relevant questions around the relationship between religion and the broader society’, Köhrsen says.

• tro-grorud Nytt kurs: Samarbeid med lokalmiljø i Groruddalen! 28. mai 2021 13:32

Kommende høstsemester tilbyr TF kurset Tro på stedet. Solidaritet i flerkulturelle lokalsamfunn som valgemne på både bachelor- og masternivå. Dette kurset er et spennende samarbeid mellom TF-forskere, lokale ledere i Haugerud/Furuset-området og Groruddalen prosti. Oslo Bispedømmeråd har støttet kursutviklingen økonomisk.

• digital-boklansering-cemeteries-300 Digital boklansering: Governing cemeteries 27. mai 2021 13:36

Rosemarie van den Breemer er aktuell med boken Governing Cemeteries. Den baserer seg på doktorgradsavhandlingen hun avla som stipendiat ved Det teologiske fakultet.

• banner-miniforedrag-1920 Økt søkning til kristendom og islam 23. apr. 2021 15:00

Tallene fra Samordna Opptak viser at profesjonsstudiet i teologi og bachelor i religion og samfunn holder stand, mens årsenheten i kristendom og islam går betydelig opp. –Gledelig i et veldig annerledes år, sier dekan Aud V. Tønnessen.