Aktuelle saker

• blerheim-300 Nytt prosjekt om livsvitenskap og livstolkning 27. nov. 2020 12:13

-Vi ser et tydelig behov for å styrke kompetansen om hvordan det innen kirkelig undervisning kan arbeides med «de store spørsmålene» knyttet til alt som lever, sier førsteamanuensis Birgitte Lerheim. Hun har fått prosjektmidler fra Kirkerådet i Den norske kirke for å bidra til nettopp det.

• kaia-300 Kaia S. Rønsdal starter nå som førsteamanuensis ved fakultetet 27. nov. 2020 09:21

Den 1. desember tiltrer Kaia S. Rønsdal stillingen som førsteamanuensis i ledelse, etikk og samtalepraksis. Hun ser frem til å jobbe med studenter som bringer med seg levde erfaringer fra utsiden av akademia.

• kotva-350 Simone Kotva er TFs nye postdoktor 30. okt. 2020 08:44

Da Simone Kotva leste utlysningen til UiO:Norden-prosjektet «Tvisynet på nordisk natur: Gave. Skyld. Nåde», var hun ikke i tvil om at hun måtte søke. Nå blir hun en del av forskergruppen som ledes av professor Marius Timmann Mjaaland.

• anne-hege-portrett-400 TF-forskere i nytt EØS-finansiert prosjekt 29. okt. 2020 12:36

Anne Hege Grung og Marianne Bjelland Kartzow er to av forskerne i prosjektet "Religion and Gender Equality: Baltic and Nordic Developments", som har base ved Vytautas Magnus Universitet i Litauen.

• angel-grung-gudme Tre nye professoropprykk siste år 14. okt. 2020 11:09

Tre av fakultetets forskere har i løpet av det siste året fått opprykk til professor. Anne Katrine de Hemmer Gudme og Anne Hege Grung var først ut, og forrige uke ble Sivert Angel fakultetets nyeste professor.