Aktuelle saker

• banner-miniforedrag-1920 Økt søkning til kristendom og islam 23. apr. 2021 15:00

Tallene fra Samordna Opptak viser at profesjonsstudiet i teologi og bachelor i religion og samfunn holder stand, mens årsenheten i kristendom og islam går betydelig opp. –Gledelig i et veldig annerledes år, sier dekan Aud V. Tønnessen.

• 2020-theology-divinity-religious-studies2 Topper universitetsranking for andre år på rad 25. mars 2021 19:21

Også i år rangeres Universitetet i Oslo som best i Norden i kategorien «Theology, Divinity and Religious Studies» i QS World University Rankings. –Veldig inspirerende for oss, sier dekan Aud V. Tønnessen.

• anne-hege-portrett-560 Foredrag: Pluralisering av åndelig og eksistensiell omsorg 23. feb. 2021 10:44

Professor Anne Hege Grung holdt foredraget ‘Chaplaincy’ på norsk - Utfordringer og muligheter ved pluralisering av åndelig og eksistensiell omsorg ved norske institusjoner ved semesteråpningen i år. Her kan du se hele foredraget i opptak.

• florian-300 Florian Graz siste tilskudd på APOCRYPHA-prosjektet 8. feb. 2021 09:46

En dyp fascinasjon for menneskets historie førte til at Florian Graz begynte å studere koptologi. Den 1. februar begynte han som stipendiat tilknyttet professor Hugo Lundhaugs APOCRYPHA-prosjekt.

• gjermundsen-517 Gunnar Gjermundsen ny UiO:Norden-stipendiat 29. jan. 2021 09:47

Den 1. februar begynner Gunnar Gjermundsen som stipendiat ved Det teologiske fakultet. Stillingen er tilknyttet UiO:Norden-prosjektet «Tvisynet på nordisk natur: Gave. Skyld. Nåde», ledet av professor Marius Timmann Mjaaland.