Aktuelle saker

• Marita Furehaug, Gustaf Henriksson og Argyro Delidaki. Foto: Marie R. Midtlid / TF-UiO Tre nye doktorgradsstipendiater på Det teologiske fakultet 29. sep. 2022 10:03

Argyro Delidaki, Marita Furehaug og Gustaf Henriksson begynte som doktorgradsstipendiater på Det teologiske fakultet i september. Med ulik fagbakgrunn kommer de nye stipendiatene til å bidra med forskjellige perspektiver og forskningsinteresser på fakultetet.

• Religion og etikk bokomslag Ny bok: Religion og etikk for VGS 6. sep. 2022 11:07

Religion og etikk er et engasjerende læreverk til faget i LK20. Læreboka gir elevene en metodisk og systematisk innføring i religioner, livssyn, filosofi og etiske problemstillinger.

• Foto av Catherine Cornille Professor Catherine Cornille ny æresdoktor 1. sep. 2022 15:11

2. september kreeres professor Catherine Cornille til æresdoktor ved Det teologiske fakultet. Cornille er en av de fremste forskerne i verden på feltet komparativ teologi og interreligiøs dialog.

• Robyn Boeré. Photo. Robyn Boeré ny førsteamanuensis i etikk 24. aug. 2022 12:34

Det var ikke bare jobben som var ny da Robyn Boeré ankom Oslo for noen få uker siden – hun hadde heller aldri vært i Norge. Nå ser Boeré fram til å starte diskusjoner og spre kunnskap om etikk ved Det teologiske fakultet.

• Lasse Løvlund Toft. Foto. Lasse Løvlund Toft siste medlem av Apocrypha-prosjektet 24. aug. 2022 12:34

Det startet med en lidenskap for språk og en interesse for Koranen og islams formative periode. Nå er Lasse Løvlund Toft den siste postdoktoren som blir en del av Apocrypha-prosjektet.

10 okt.
14:15, Scene HumSam, Georg Sverdrups hus