Kommende 5 dager

17 aug.
Bilde av læringssenteret på Domus Theologica. Dekan Aud Tønnessen på talerstolen foran ansatte og studenter.
Tid og sted: 17. aug. 2020 10:1512:00, Domus Theologica

Alle studenter, ansatte og venner er invitert til åpning av høstsemesteret 2020.

Flere kommende arrangementer

Beret Bråten, Kaia Rønsdal, Niels Valdemar Vinding og Helge Svare. Bildecollasge
Tid og sted: 19. aug. 2020 09:1511:05, Zoom-seminar

Tittel på prøveundervisning: Dialog og profesjonelle samtaler i et tros- og livssynspluralt samfunn. En introduksjon.

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Hake, Øyenbryn, Kinn.
Tid og sted: 28. aug. 2020 12:0016:00, Auditorium U40, Domus Theologica

Ingrid Staurheim vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. under Det teologiske fakultet: "Kirkebygg og identitet. En religionssosiologisk undersøkelse av folks forhold til kirkebygget belyst gjennom reaksjoner på (to) kirkebranner"

The Garden of Eden with the Creation of Eve. Painting by Jan Brueghel the Younger
Tid og sted: 1. sep. 2020 15:0017:30, Zoom-seminar

In the scriptural traditions of the three ‘Abrahamic’ religions, Judaism, Christianity and Islam, nature is created by God. Nature as divine creation and human beings’ use and maintenance of it have played an important role in these three religious traditions from ancient times until today, and it has impacted the theological and ethical thinking, and religious practice of these three monotheistic religions.

Jacob Jervell. Foto
Tid og sted: 15. okt. 2020 09:0022:00, U 40

Årets Jervell- og alumniseminar vil naturligvis ble preget av korona-pandemien. Samtidig vil vi rette oppmerksomheten mot problemstillinger som ikke bare angår akkurat denne pandemien, men mot spørsmål prester alltid må forholde seg til: avmakten overfor lidelsen og døden, tilværelsens rammer og det kristne håpet.

Tid og sted: 19. okt. 2020 09:0022. okt. 2020 17:00, University of Oslo / Zoom

A seminar for PhD studens within the fields of the Humanities, Law and Theology. The seminar is free of charge, and travel expenses will be covered. The application deadline is September 1, 2020.