Podkast på Det teologiske fakultet

Ta med deg forelesningen fra Det teologiske fakultet på en mobiltelefon, mp3-spiller e.l. og velg selv hvor og når du vil høre forelesningen på nytt. Det kan være mens du sitter på bussen, er på trening eller er på hytta.

Med podkast kan du laste ned og høre utvalgte forelesninger, disputaser og gjesteforelesninger som lydfiler. Du får dem som avisen på døren. Podkast er gratis og kan spilles av på alle datamaskiner og overføres til enhver mp3-spiller og nyere mobiltelefoner.

Du finner en oversikt over vårt bibliotek i menyen til venstre.

Studieemner

Det teologiske fakultet podkaster de fleste av forelesningene på grunnivå. Disse podkastene er kun tilgjengelige for studentene på de aktuelle kursene.

Du finner disse i det aktuelle Canvas rommet eller i timeplanen for emnet ditt.

Logg inn på Canvas 

Søk i vårt podkast-bibliotek

Ser du etter en podkast fra ett bestemt arrangement?, eller leter du etter en bestemt person?
Her kan du søke blandt alle våre tilgjengelige podkaster.

Siste podkast fra TF

Programvare

Alle smarttelefoner har støtte for podkast. Nettlesere som Opera, Firefox, Internet Explorer, Safari og Google Chrome kan selv hente podkast for deg. Hvis du ikke har disse nettleserne, må du først laste ned en programvare for å kunne motta podkast.

Programvaren, som er gratis, sørger for å hente podkastene til din datamaskin, sortere dem og arkivere filene. Eksempler på slik programvare er iTunes og Winamp. Med en av disse har du alt du trenger.