Bildet kan inneholde: samtale, rom.
Publisert 2. des. 2019 14:10

11.-12. november arrangerte forskergruppen i historiske protestantismestudier ekskursjon til Trondheim. Åtte av forskergruppens medlemmer var med, og besøkte blant annet Gunnerusbiblioteket og Nidarosdomen.

utsnitt av epitafium
Publisert 31. okt. 2019 12:54

I store og små norske kyrkjer heng 170 ukjende kunstverk, til minne om folk som ønskte å bli hugsa. No blir måleria løfta fram av ei gruppe forskarar.

Bildet kan inneholde: tekst, font, håndskrift, skrive, kalligrafi.
Publisert 9. sep. 2019 13:47

Denne høsten samles en gruppe språkinteresserte studenter og ansatte for å lære å lese latin. Gruppen møtes jevnlig som lesegruppe.

Bildet kan inneholde: tekst, font, kalligrafi, svart, kunst.
Publisert 9. sep. 2019 13:12

Sixteenth Century Society & Conference er en internasjonal konferanse som tar for seg tidlig moderne tid. Forskergruppen i historiske protestantismestudier er representert med seks medlemmer.

Bildet kan inneholde: hjem, eiendom, hus, bygning, arkitektur.
Publisert 9. sep. 2019 11:31

5. september ble det avholdt seminar i "Schafteløkken", som er Frogner menighetshus og Oslos største tømmerbygning.

Bildet kan inneholde: cemetery, land mye, landlig område, gravstein, gress.
Publisert 9. sep. 2019 10:47

19.–21. august ble det avholdt seminar i Hadsel kirke og prestegård, og flere av forskergruppens medlemmer var tilstede med faglige bidrag.