Se hva studentene sier om å studere på TF!

Foto av Alex Ramstad Døsvik. Fotograf: Erlend Lånke Solbu

- For meg er TF et sted hvor det både er mulig å være seg selv, og mulig å stille kritiske, viktige og vanskelige spørsmål, sier Alex, som er student på profesjonsstudiet i teologi. 

Portrettbilde av Anne Guro Nesteby Grette

- TF er mitt fristed, stedet hvor jeg har møtt venner for livet og samtidig tar den utdannelsen som passer meg midt i blinken, forteller Anne Guro, som går profesjonsstudiet i teologi.

Eliana er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Hun ønsker å jobbe med brobygging mellom kulturer og religioner, og synes det er spennende med mangfoldet i studiemiljøet på programmet.

Erlend er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Det var tittelen på programmet som fanget hans interesse da han først begynte på Det teologiske fakultet, og han angrer ikke på valget.

Foto av Irma Holmelid Duhovic

Irma er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Hun mener studiet er svært relevant i den verden vi lever i, og er glad for at man som student har stor frihet til å selv velge områder man vil spesialisere seg innenfor.

Portrettbilde av Jens Lægreid

Jens er student på profesjonsstudiet i teologi. Han er veldig fornøyd med studievalget: – Du møter helt enormt dyktige ansatte, folk som er blant de aller beste på sitt felt, men som også er jordnære og hyggelige, forteller Jens.

Foto av Runa Jarsve

Runa er student på bachelorprogrammet i religion og samfunn. Hun synes praksismuligheten på programmet er spesielt givende, og at det er nyttig for studenter å selv oppleve at det er behov for religionskompetanse i arbeidslivet. 

Portrettbilde av Sigurd Hanserud

Sigurd er student på profesjonsstudiet i teologi. Han synes studentmiljøet på fakultetet er veldig godt, og han liker mangfoldet TF har å by på.