Se hva studentene sier om å studere på TF!

Oda Olette Guleng. Foto

Oda går på masterprogrammet i religion og samfunn. Hun trekker fram mangfoldet blant studentene som en styrke ved fakultetet: -Det fører ofte til samtaler og diskusjoner som gir nye innblikk og perspektiver.

Helene Lunder Eriksen. Foto.

Helene er student på profesjonsstudiet i teologi. Hun forteller at man lett blir kjent med medstudenter og ansatte, og at det er et godt sosialt miljø på fakultetet.

Foto av Mehda Ghalegolabi. Fotograf: Elin Osjord

Mehda er student på masterprogrammet i lederskap, etikk og samtalepraksis. På studiet treffer hun både medstudenter og undervisere med ulike religiøse bakgrunner. – Det gjør at man får flere ulike synsvinkler på etiske dilemmaer, forteller hun.

Foto av Alex Ramstad Døsvik. Fotograf: Erlend Lånke Solbu

- For meg er TF et sted hvor det både er mulig å være seg selv, og mulig å stille kritiske, viktige og vanskelige spørsmål, sier Alex, som er student på profesjonsstudiet i teologi. 

Foto av Runa Jarsve

Runa er student på bachelorprogrammet i religion og samfunn. Hun synes praksismuligheten på programmet er spesielt givende, og at det er nyttig for studenter å selv oppleve at det er behov for religionskompetanse i arbeidslivet. 

Portrettbilde av Anne Guro Nesteby Grette

- TF er mitt fristed, stedet hvor jeg har møtt venner for livet og samtidig tar den utdannelsen som passer meg midt i blinken, forteller Anne Guro, som går profesjonsstudiet i teologi.

Foto av Irma Holmelid Duhovic

Irma er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Hun mener studiet er svært relevant i den verden vi lever i, og er glad for at man som student har stor frihet til å selv velge områder man vil spesialisere seg innenfor.

Portrettbilde av Jens Lægreid

Jens er student på profesjonsstudiet i teologi. Han er veldig fornøyd med studievalget: – Du møter helt enormt dyktige ansatte, folk som er blant de aller beste på sitt felt, men som også er jordnære og hyggelige, forteller Jens.

Portrettbilde av Sigurd Hanserud

Sigurd er student på profesjonsstudiet i teologi. Han synes studentmiljøet på fakultetet er veldig godt, og han liker mangfoldet TF har å by på. 

Erlend er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Det var tittelen på programmet som fanget hans interesse da han først begynte på Det teologiske fakultet, og han angrer ikke på valget.

Bildet kan inneholde: kinn, hud, leppe, smil, øyenbryn.

Eliana er student på masterprogrammet i religion og samfunn. Hun ønsker å jobbe med brobygging mellom kulturer og religioner, og synes det er spennende med mangfoldet i studiemiljøet på programmet.