Kommende arrangementer

Tid og sted: 23. aug. 2017 10:00 - 12:00, Teologibiblioteket, Domus Theologica

Bli med å feire et nytt bibliotek og et nytt semester med taler, kake og foredrag!

Tid og sted: 25. aug. 2017 16:00 - 18:00, Domus Theologica

Hvilken rolle spiller religion for religiøst betingede radikaliseringsprosesser? Og hvilken religions- og teologikompetanse behøves for å kunne jobbe med avradikalisering for denne gruppen mennesker?

Tid og sted: 1. sep. 2017 09:15 - 11:30, Det teologiske fakultet, Domus Theologica, Blindernveien 9

Professor Thomas Kaufmann og professor Yvonne Sherwood er nye æresdoktorer ved Universitetet i Oslo, Det teologiske fakultet. I den anledning vil det finne sted æresdoktorforelesninger og seminar, under tittelen "Afterlife of the reformation. Biblical reception and cultural impact". Arrangementet er åpent for alle. Velkommen!