Karriereintervjuer med tidligere TF-studenter

Elise Grimsrud Christensen er formidler på Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter (HL-senteret). Mastergraden i religion og samfunn ga henne viktig kompetanse særlig om mangfold som hun bruker daglig i sitt formidlingsarbeid.

-Kulturforståelsen som mine studier har gitt meg har vært avgjørende i stillingene jeg har hatt etter mastergraden, sier Thale Waaler Eggen. Hun har en mastergrad i religion og samfunn, og er prosjektleder i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Jens Bjelland Grønvold har tatt profesjonsstudiet i teologi. Han er Programutvikler for ungt lederskap i KFUK-KFUM. Jens sier han ikke hadde fått denne jobben uten den utdanningen han har tatt.

Signhild Stave Samuelsen har ein mastergrad i religion og samfunn, og jobbar som lektor ved Bryne ungdomsskule. Der får ho kombinert sin faglege interesse med engasjement for barn og unges læring.

Espen Skran har en mastergrad i religion og samfunn. Til daglig jobber han ved Oslosenteret for fred og menneskerettigheter. Han skrev sin masteroppgave om Myanmar, og jobber nå med akkurat det landet i sin stilling på Oslosenteret.

Ruth Ingeborg Sveinsdotter har tatt profesjonsstudiet i teologi. Til daglig jobber hun som prest i sjømannskirken på Costa del Sol i Spania. Hun forteller at hun har stor nytte av studiet i jobben sin, særlig den praktisk-teologiske delen.

Lisbeth Thoresen jobber ved Avdeling for helsefag og Senter for medisinsk etikk ved Universitetet i Oslo. Der jobber hun med forskning og undervisning. Doktorgraden fra TF ga henne kompetansen hun trengte for å forske innenfor hennes fagfelt.

Kari Zakariassen forteller at som doktorgradsstipendiat er jobben en slags forlengelse av studiene hennes. Hun tok profesjonsstudiet i teologi ved Det teologiske fakultet, og nå er hun stipendiat der.