Det er gledelig å se så mange nye studenter i fakultetets korridorer og klasserom

Etter mange lange sommeruker fylles fakultetets korridorer og klasserom opp av gamle og nye studenter. Velkommen skal dere være!

I høst er det ekstra gledelig å se flere nye studenter enn på lenge. De endelige tallene for høstens opptak viser at antallet nye studenter er ca. 20 % høyere sammenlignet med de to foregående årene.

Gode opptakstall

Det er gode opptakstall for alle våre programmer. Årsenhet i kristendom, bachelorprogrammene, master i religion og samfunn og profesjonsstudiet i teologi har alle en økning i antall studenter. Det er gledelig at tallene for teologiprogrammet også stiger. Dette bidrar til å løfte både studiemiljø og fakultetet som helhet.
Takk for at dere har valgt Det teologiske fakultet! Vi skal gjøre vårt for å bidra med høy kvalitet i undervisning og faglig-sosialt samvær.

Godt og spennende studiemiljø

Våre nye studieprogram i Religion og samfunn (RESA) rekrutterer mange studenter og bidrar til innslag av studenter fra andre konfesjoner enn den kristne. Dette gir et spennende og godt studiemiljø som speiler den norske virkeligheten på en troverdig og ekte måte, og jeg håper at det fører til at grensene mellom livet som student og livet som deltaker i det store samfunnet ikke blir så vanskelige å passere.

De møtene som finner sted i studietiden mellom mennesker med forskjellige bakgrunn og som i flere år skal leve i samme hus, får vi tro bare er til det gode.

Jeg er stolt av at dette ser ut til å bli fremtidens studiemiljø, også ved Det teologiske fakultet.

Emneord: RESA, Konfesjon, Teologiprogrammet, Opptalstall, Studiemiljø
Publisert 23. aug. 2013 12:01
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere