202 år gamle TF hevdet seg med glans i Holmenkollstafetten!

Ledet an av kapteinene Petter Skippervold og Daniel Brändle plasserte fakultetets ansatte sine sunne sjeler i sine enda sunnere legemer og kjempet seg gjennom Holmenkollstafettens 15 tunge etapper.

Foto: Geir Wiknes

Glede og begeistring

Kjernegruppen av topptrente medlemmer på ansattlaget førte til at de gamle kom i mål før de unge, men mye viktigere var den felles begeistring og glede over å ha gjennomført som lag, venner og kolleger.

Godt resultat for den akademiske teologien

TFs lag stilte i den subtile klassen "Bedrift, mixed, mest menn" og i den klassen var det langt over tusen deltakere. Så langt jeg kunne se var næringslivet tungt representert, men også alle andre former for organisasjoner og institusjoner, offentlig og privat. Det lærde akademia var også med og øverst blant dem troner laget fra institutt for statsvitenskap og et par andre som vi må vedgå snek seg foran TFs lag. Men mange fra akademia måtte se seg slått av den akademiske teologien, og så langt jeg kunne se: Ingen andre lag fra kirke og religion stilte utenom oss.

Tar teologiske fakulteter med privat eierskap utfordringen?

Foto: Geir Wiknes

Jeg håper at fakultetet med dette har innledet en lang og stolt tradisjon til beste for både indre fellesskap og ytre selvutfoldelse.

Vi bør så absolutt komme tilbake med to nye lag neste år. Og utfordringen går raskt til teologiske fakulteter med privat eierskap i vår umiddelbare nærhet: Våger dere å utfordre oss på dette i 2014?

Emneord: Holmenkollstafetten, Tradisjon, Glede, Topptrent, Akademia, Begeistring
Publisert 22. mai 2013 16:46 - Sist endret 22. mai 2013 16:47
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere