Velkommen til spennende alumnidager på Domus Theologica

Det er en gledelig og høy aktivitet vi ser på fakultetet om dagen! Samtidig som nye og gamle studenter er i korridorer, undervisningsrom og foran Domus Theologica i det vakre sensommerværet gleder vi oss til å arrangere årets alumnidager for tidligere kandidater.

Årets alumnidager arrangeres 12. og 13. september. Det er et faglig spennende og aktuelt program med dyktige innledere som tar oss inn i årets tematikk: «Det hellige og alminnelige samliv. Teologiske og etiske utfordringer». Detaljert program finner dere på våre nettsider.

Viktig tematikk

Alumnidagene retter seg til alle våre tidligere kandidater. Vi håper og tror at årets tematikk er noe som opptar de fleste. Den første dagen ser vi på forholdet mellom Bibel, religion og samliv. Både i hellige tekster, i hverdagslivet og den dagsaktuelle diskusjonen om surrogati. Om kvelden inviterer vi til gudstjeneste i Kampen kirke med påfølgende festmiddag for alle.

Dagen etter fokuserer vi på Samlivsutvalget, Bispemøtets utvalg for samlivsspørsmål. Tre av de sentrale medlemmene i utvalget kommer med sine perspektiv og deretter inviteres alle til å delta i en erfaringsutveksling om forhold mellom Bibel og levd liv.

Et årlig treffpunkt for tidligere kandidater

Det teologiske fakultet er stolt av årets program, og at vi har etablert et årlig treffpunkt for tidligere kandidater - et fast innslag tidlig i høstsemesteret.

Meld dere på til spennende dager, velkommen skal dere være!

 

 

Emneord: Etikk, Hellig, Alminnelig, Samliv, Alumnidager
Publisert 27. aug. 2013 19:45 - Sist endret 26. sep. 2017 13:39
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere