Åpent Accordance-seminar

Seminaret gir en grunnleggende innføring i programmet Accordance - Bible Software for Windows, Mac, Android & iOS, og blir det første i en kommende rekke av seminarer for Accordance-brukere ved TF

Bilde av Accordance oppstartsskjerm

Accordance Bible Software er et program for analyse av hellige og kanoniske tekster (i grunnspråk og oversettelse): Hebraisk bibel, Det nye testamentet, Talmud / Mishna, Koranen, osv.

Programmet tilbyr også tilgang til antikke inskripsjoner, Qumran-tekster, De apostoliske fedre, osv. Programmet er tilgjengelig på winOS MacOS, iOS og Android

På Det teologiske fakultet bruker vi foreløpig programmet primært i grunnspråklige bibelstudier.
Mer informasjon finner du på hjemmesiden til Accordance - Bible Software for Windows, Mac, Android & iOS

Hva må jeg gjøre?

Hvis du bare ønsker en innføring av hva programmet gjør og kan, er du hjertelige velkommen til å delta på den første halvtimen da seminaret starter med en generell presentasjon av programvarens muligheter.

For å ha fullt utbytte av sesjonen skal du:

• Ta med egen laptop med Accordance ferdig installert
  • Ha gjort deg kjent med grunnleggende funksjoner i programmet

Meld deg på ved å sende en epost til Terje Stordalen innen 10. september

Seminaret er åpent for alle interesserte.

Publisert 5. sep. 2019 12:27 - Sist endret 5. sep. 2019 12:28