Christin-Helen Vasvik er ny administrativ koordinator for forskerskolen ATTR

I august begynte Christin-Helen Vasvik som administrativ koordinator på TF. Her skal hun arrangere seminarer for ATTR og ta hånd om den praktiske driften av forskerskolen.

Christin-Helen Vasvik. Foto

Christin-Helen Vasvik

Christin-Helen er ny i rollen som administrativ koordinator på TF, men hun kjenner allerede fakultetet godt. I 2018 fullførte hun sin mastergrad i religion og samfunn, og hun har også jobbet som seminarleder for bachelorstudenter på TF.

– Jeg er glad for at jeg har det religionsfaglige til grunn når jeg nå skal jobbe med ATTR. Det gir meg en forståelse av hva stipendiatene driver med og en faglig interesse for arbeidet deres.

Som masterstudent på TF var Christin-Helen også i praksis på Oslosenteret:

– Praksisoppholdet var veldig spennende! Her jobbet jeg mye med informasjonsarbeid og var med på å gjennomføre ulike arrangementer. Erfaringene derfra opplever jeg at jeg får bruk for nå.

Målet med ATTR er å skape arenaer hvor forskningsmetoder kan diskuteres, evalueres og utvikles kritisk. Ønsket er at doktorgradskandidater kan utvide sine perspektiver, styrke sine faglige nettverk og øke kvaliteten på sine analyser.

– Tre ganger i året arrangerer vi seminarer som medlemmene våre kan delta på, hvor de blant annet bygger nettverk og får tilbakemelding på tekster de jobber med, forteller Christin-Helen.

I år må imidlertid seminarer arrangeres på en litt annen måte enn tidligere:

– Jeg er veldig spent og gleder meg masse til første seminar som er allerede i oktober. Dette blir vårt første hybride seminar grunnet covid-19. Vi må tenke litt nytt og sørge for at alle blir ivaretatt, både de som deltar fysisk og de som deltar digitalt. Det er spennende og samtidig litt skummelt å arrangere noe slikt første gang.

Nå er Christin-Helen glad for å være tilbake på TF:

– Dette er en type stilling som passer meg godt. Jeg får jobbe med faglige områder jeg liker og samtidig arbeide strukturert, sier hun.

– Jeg trives veldig godt på TF og det er litt som å komme «hjem» igjen. Det er veldig hyggelig å være tilbake i kjente omgivelser!

Av Marie Midtlid
Publisert 28. aug. 2020 12:02