Marius studerer teologi

Marius er student på profesjonsstudiet i teologi. Han har lyst til å bli prest når han er ferdig, men gleder seg også til resten av studietiden! 

Marius Jakobsen Magnussen

- Hvorfor begynte du på TF?

For meg, var det aldri noe spørsmål om jeg skulle velge TF. Jeg hadde på forhånd hørt om det gode sosiale miljøet, faglig-sosiale samlinger og de beste foreleserne på sitt fagfelt, og jeg ble ikke skuffa når jeg kom hit!

- Hva er det beste med å studere på TF?

Det er mye bra med TF, men noe av det jeg setter mest pris på er at foreleserne også er tilgjengelige utenfor vanlig undervisning. Om det er noe jeg lurer på, vet jeg at jeg alltid kan dra innom kontoret deres, eller sende en e-post og få et raskt og vennlig svar tilbake.

- Hva kunne du tenke deg å jobbe med senere?

Når jeg er ferdig med studiene har jeg lyst til å jobbe som prest i Den norske kirke, men jeg vet jeg kan bruke utdanningen min til andre ting også!

- Hva er det mest interessante emnet du har tatt på TF og hvorfor?

Jeg har ikke kommet så langt i løpet, og gleder meg til å bryne meg på nye fag, men så langt har nok det mest interessante emnet vært ”Etikk og religion”. Det beste jeg vet er å lære ting jeg ikke visste fra før, og i ”Etikk og religion” fikk jeg muligheten til å utfordre meg selv og begrunne standpunkter jeg har hatt hele livetuten å helt vite hvorfor. Det har gjort meg mer bevisst på egne holdninger og hvordan jeg har fått de standpunktene jeg har.

- Hva er TF for deg?

For meg er TF mer enn et fakultet. Det er et sted hvor jeg kan være meg selv, utfolde meg og lære nye ting som er relevant for mitt fremtidige yrkesliv. Jeg gleder meg til resten av studietiden min!

Publisert 29. mars 2017 10:23 - Sist endret 9. apr. 2017 10:23