Aktuelle saker

Publisert 5. apr. 2017 11:29

Fra 18. april er det ikke tillatt å ha på seg armbåndsur under skoleeksamen ved UiO.

Publisert 5. nov. 2016 10:56

7.-11. november får TF besøk av Prof. Dr. Jens Schröter fra Humboldt-Universität i Berlin. Han er professor i Det nye testamentet på Det teologiske fakultetet.

Publisert 27. okt. 2016 15:40

UiO skal bli grønnere. I løpet av høsten skal hele UiO begynne med kildesortering av avfall, og  27. oktober får TF nye sorteringsstasjoner.

Publisert 6. apr. 2016 21:58

Forum for Vitenskapsteori utlyser stipender til masterstudenter, PhD studenter eller forskere tilknyttet UiO som ønsker å skrive masteroppgave, artikkel eller prosjektsøknad med vitenskapsteoretisk innhold. Stipender begrenses oppad til 30 000 NOK. Stipendmottakere vil få tilgang til forumets nettverk og kompetanse. Begrepet "vitenskapsteori" forstås her i en vid forstand, som en samlebetegnelse på all slags forskning om forskning, eksempelvis vitenskapshistorie, vitenskapsfilosofi, vitenskapssosiologi, vitenskapsetikk, forskningspolitikk, og vitenskap- og teknologistudier.