Semesteråpning og gjenåpning av biblioteket

Bli med å feire et nytt bibliotek og et nytt semester med taler, kake og foredrag!

Teologibiblioteket har i løpet av det siste halvåret blitt bygget om til læringssenter. Ved semesterstart står læringssenteret ferdig, og studenter og ansatte kan ta i bruk et flott og nytt funksjonelt knutepunkt i studiehverdagen! Vi markerer samtidig at et nytt semester starter opp ved Det teologiske fakultet.

Program:

• 10.00-10.45:
    • Kunstnerisk innslag ved Carl Petter Opsahl
    • Velkommen og åpningstale ved dekan Aud V. Tønnessen
    • Offisiell åpning ved dekanen og Johannes Saastad, leder for Teologisk Studentutvalg
    • Taler ved viserektor Åse Gornitzka, eiendomsdirektør John Skogen og fungerende overbibliotekar ved HUMSAM-biblioteket Svein Engelstad
    • Kunstnerisk innslag ved Carl Petter Opsahl
  • 10.45-11.15: Kake og kaffe
  • 11.15-12.00: Åpningsforelesning ved førsteamanuensis Birgitte Lerheim: “Husrom for læring. Ein komparativ romleg analyse av bibliotekrom ved UiO”.

I tillegg arrangerer fakultetet i Læringssenteret fredag 25. august en panelsamtale om religiøs radikalisering og avradikaliseringsarbeid.

Publisert 3. juli 2017 16:33 - Sist endret 23. aug. 2017 09:08