Gravide jomfruer, homosex og det hellige: hva er forholdet mellom sex og religion?

Denne miniforelesningen tar opp viktige samtidige og "historiske" innfallsvinkler til å forstå forholdet mellom religion og sex. Kan sex være religiøst? Forelesning på Åpen dag ved Nina Hoel

9. mars er du invitert til Åpen Dag på Universitetet i Oslo.

Torsdag 9. mars åpner UiO dørene og inviterer alle interesserte til å utforske vårt studietilbud og oppleve den gode stemningen på campus. Åpen dag passer for elever i videregående skole og andre som er nysgjerrige på studier ved UiO.

TF skal ha sin stand sammen med de andre fakultetene i Georg Sverdrups hus (Universitetsbiblioteket). Der gir vi dere også to smakebitsforelesninger med Nina Hoel og Marius Timmann Mjaaland.

Bli kjent med TFs studieprogrammer, som omfatter blant annet religion og samfunn, profesjonsstudiet i teologi og kristendom, kultur og læring.

Vel Møtt!

Publisert 14. feb. 2017 13:54 - Sist endret 14. feb. 2017 13:55