Stor interesse for TF på Universitetets Åpen Dag

12. mars inviterte Universitetet i Oslo til Åpen Dag. Busslaster med elever fra videregående skoler i hele østlandsområdet ble møtt med et rikholdig og variert program fra alle fakulteter på Universitetet.

Andreas Fosby synes interessen for TFs studie- programmer var god på Åpen Dag. Foto: Mathias H. Eidberg

Går du gjennom Blindernområdet på Åpen Dag vil du se alt fra SiO som deler ut boller og kakao til studentorkestre som spiller lystig mens de slentrer gjennom campus. Dette er dagen da universitetet viser seg fra sine beste sider for potensielle søkere.

Boller og kakao til tross, aller mest fokus er det likevel på å presentere studietilbudet og fagene på fakultetet. Alle fakultetene tilbyr derfor et mangfold av smakebits-
forelesninger, informasjonsmøter og andre faglige stunts, og i foajeen på Universitetsbiblioteket har alle fakultetene stands hvor de informerer om studietilbudet.

Andreas Fosby og Anette Davidsen er begge studenter på TF, og de stod på fakultetets stand. De kunne fortelle om stor interesse for fakultetets studietilbud, og var veldig fornøyde med dagen.

Fakultetet hadde også tre smakebitsforelesninger som fikk stor oppmerksomhet. På standen merket de at elevene var veldig interesserte i temaene for forelesningene. Til sammen over 160 elever fikk med seg forelesningene til Ole Jakob Løland, Vebjørn Horsfjord og Sindre Bangstad. Løland snakket om Jesus-bilder i popkulturen, Horsfjord om religion fører til krig eller fred og Bangstad om rasisme, antirasisme og religion.

Det var stappfullt i undervisningsrommet da Vebjørn Horsfjord holdt sitt foredrag om religion fører til krig eller fred. Foto: Andreas Fosby

Publisert 13. mars 2015 10:24 - Sist endret 13. mars 2015 10:24