Bli fadder på Det teologiske fakultet!

Vi trenger flinke faddere som er motiverte for å gi de nye studentene på TF en god oppstart. Oppstartsuken blir en helt fantastisk uke, og jeg håper dere vil være med på å gjøre den enda bedre!

Hvem ser vi etter?

Det ønskes primært folk som kan jobbe gjennom hele fadderuken, men dersom du bare kan delta på deler av fadderuken, melder du det inn her så vil du bli kontaktet ved behov. Fadderuken er hovedsaklig fra 14.08.17 til 19.08.17 men med forebehold om litt "løsere" opplegg utover uken etter.

Som fadder får du

• En veldig morsom og sosial uke sammen med gamle og nye venner
  • Opplæring i å skape sosiale nettverk og trygghet i grupper
  • Muligheten til å være viktig for nye studenter ved Universitetet i Oslo
  • Lunsj med fadderbarna
  • Faddergoder og attest

Fadderworkshop

11. august arrangeres det fadderworkshop for alle faddere på TF, På workshopen vil temaet være fadderens rolle, tips og veiledning til hvordan skape god gruppedynamikk, idé- og erfaringsutveksling, timeplanen for uke 33, og ikke minst: Du får utdelt fadder-tskjorta di og nett med faddergodene! Tid og sted kommer vi tilbake til.

Dette må du gjøre som fadder

• Melde deg på her!
  • Møte på workshop 11. august